Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Не збудеться – які бажання не можна загадувати у новорічну ніч

Розповідаємо, як правильно формулювати бажання під час святкування Нового року, аби вони здійснилися

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці бажання не можна загадувати під час Нового року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

З самого дитинства новорічна ніч здається нам чимось казковим. Тому й не дивно, що навіть дорослі продовжують вірити у диво та загадувати бажання під час свята. Проте як правильно це зробити?

Психологиня Ірина Грекова та бізнес-тренерка Віра Фішингер розповіли для Hyser про правильне формулювання бажань під час свята Нового року.

Ніколи не слід загадувати бажання за інших людей, навіть дуже близьких

Наголошується, що кожен має обирати власні бажання самостійно. Так, вам може здаватися, що загадати щось для іншої людини – це благородно та добре, проте людина може мати зовсім інші плани та мрії.

Також зазначається, що ваше бажання забирає енергію та внутрішні ресурси людини, які могли б піти на виконання її власних цілей. Тому краще зосередитися на своїх бажаннях, а не намагатися керувати долями та життями інших людей.

Уникайте в бажаннях частки "не"

Підсвідомість просто ігнорує цю частку, тому бажання формулюється з точністю навпаки. Психологиня Ірина Грекова навіть наводить приклад, що бажання "не хочу хворіти" насправді буде сприйнято як "хочу хворіти".

Як цьому зарадити? Використовувати позитивні формулювання без заперечення. Наприклад, "я абсолютно здорова людина" або "я маю міцний імунітет".

Забороняється загадувати погані речі щодо інших людей

Навіть якщо ви відчуваєте до людини сильні негативні емоції, не слід загадувати бажання, яке зіпсує їй життя. Це не заподіє шкоди , проте повернеться до вас, погіршивши карму і життя. Набагато корисніше буде побажати людині чогось хорошого: мудрості, терпіння, кохання. Тоді й ви отримаєте те саме.

Також є такі правила загадування бажань:

  • Загадуючи любов конкретної людини, ви ризикуєте насильно змінити її почуття.
  • При загадуванні нової роботи важливо не конкретизувати посаду та місце, а сформулювати загальні параметри, які вам цікаві: певні проєкти, високу зарплату, хороший колектив тощо.
  • Під час пошуку партнера чи партнерки також не варто прив'язуватися до параметрів.
  • Просячи просто "багато грошей" ви ризикуєте їх неправильно витратити та знову залишитися без засобів для існування. Краще сфокусуватися на тому, як ваші таланти, досвід та праця можуть принести стабільний дохід та забезпеченість.

Отже, формулювати бажання слід позитивно, не конкретизувати деталі та довіряти Всесвіту. Експерти наголошують. що тоді всі неодмінно здійсниться.

Раніше ми також писали справи від яких можна відмовитися у свято. Також ми вже розповідали про новорічні фільми, які слід подивитися.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.