Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Новорічні таємниці: як ялинка може вас охарактеризувати

Виявляється, що головний символ Нового року, що стоїть у вашій оселі, може розкрити секрети вашої особистості

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ялинка багато розкаже про вашу особистість

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Коли йдеться про ялинку, то ви можете надавати перевагу класичному стилю, прикрашати святкове дерево у стилі мінімалізму або пробувати щось нове щороку. Проте вибір новорічних прикрас може розповісти про вашу особистість набагато більше, ніж ви думаєте.

Такими думками поділився експерт з поведінки Даррен Стентон для New York Post.

Зазначається, що Даррен Стентон є колишнім співробітником правоохоронних органів Великобританії. Також він має ступінь психолога і вважається експертом з мови тіла.

Отже, як вас може характеризувати ялинка у вашій оселі?

Маленька ялинка

Якщо ви звикли обирати маленькі дерева, то ви точно не є прихильником безладу. Організація – важлива частина вашого життя та особистості. Ці люди полюбляють практичність та дотримуються порядку в повсякденному житті.

Їхня ялинка наче каже, що так, наразі свята, але ялинка займає небагато місця. Коли святковий сезон закінчиться, то така людина швидко зробить прибирання, позбудеться прикрас та повернеться до звичайного життя.

Ялинка з хенд-мейд прикрасами

Деякі люди вважають за краще робити прикраси самостійно, що також є відображенням їхньої особистості. Це, як правило, відкриті та впевнені у собі люди. Вони не проти, якщо їх вважають аутсайдерами, адже вони мислять досить нестандартно. Також вони дуже креативні та можуть мати творчі професії.

Зазначається, що вони і надалі будуть використовувати зроблені іграшки, але при цьому продовжать створювати нові.

Занадто велика ялинка

Люди, які купують занадто великі ялинки, є дуже амбітними, азартними та мають властивість переборщити з чимось. Крім того, вони можуть бути підприємцями, генеральними директорами чи займати інші посади, де вони можуть мислити масштабно та нестандартно. Ялинки вони прикрашають за тим же принципом.

Ялинка буде поглинати всю кімнату, але ця людина ніколи не визнає, що помилилася у розмірах. Навіть більше – з роками у домі цих людей з'явиться ялинка ще більших розмірів.

Справжня ялинка

Люди, які обирають справжні ялинки, як правило, дуже традиційні та навіть консервативні. Кожні Різдво та Новий рік у їхній оселі проходять однаково. Також вони дуже старомодні. Наприклад, деякі люди відкривають подарунки напередодні свят, але для традиціоналістів це неприпустимо.

Таким людям подобається дотримуватися традиції, пов'язаних зі святами. Вони дуже автентичні. І це не змінюється з віком.

Сучасний штрих

Такі люди схильні не просто одягатися в дизайнерський одяг, а завжди виглядати ідеально. Навряд ви побачите таку людину в піжамі, адже вона хоче показати світові кращу версію себе. Але мова не тільки про стиль.

Такі люди не стануть перевантажувати ялинку, а прикрасять її у мінімалістичному стилі:

  • мінімум світла;
  • небагато іграшок;
  • мінімум або повні відсутність гірлянд та мішури.

Штучна ялинка

Ті, хто надає перевагу штучним ялинкам, дуже методичні, відверті та конкретні люди. Витягнути їхні новорічні прикраси з комори – це майже військова операція.

Вони прагнуть встановити свою ялинку в рекордно короткі терміни. Вони можуть повісити багато прикрас, але все повинно бути в певному місці.

Химерне дерево

Такі люди завжди дуже цікаві, бо не мають ніяких обмежень і почуття міри. Вони куплять занадто багато гірлянд, іграшок, вогників і мішури. Вони будуть перевантажувати ялинку, доки вона не благатиме про допомогу.

Такі люди завжди виходять за рамки, коли йдеться про демонстративності чи надмірну гучність. У повсякденному житті вони, ймовірно, комунікабельні, досить гучні та екстравертні.

Ідеальне дерево

Люди, які прикрашають свою ялинку ідеально, наче це картинка з Pinterest, як правило, сміливі та комунікабельні. Вони люблять, щоб все знаходилося на своїх місцях, перфекціоністи. Також дуже відповідально підходять до декорування та не дозволяють собі допомагати під час прикрашання.

Вони мають чітку систему і не будуть терпіти, якщо щось сталося не так, як вони планували та хотіли. У них такий менталітет – все має бути збалансованим та естетичним. В іншому випадку вони починають дратуватися. Ялинка цих людей повинна бути ідеально прямою, симетричною і збалансованою.

Перевантаженість прикрасами

Занадто багато світла та декору використовують гучні, комунікабельні люди. Вони дійсно хочуть на свята викластися на максимум. На верхівці ялинки можна побачити смішного ангела або зірку. Вони хочуть, щоб їхня ялинка вважалася найбільшою і найкращою.

Вони дуже чуйні, турботливі, хороші слухачі та схильні до благодійної діяльності та волонтерства.

Раніше ми також розповідали, як новорічна ялинка може нашкодити дітям. Також ми вже пояснювали, як зробити новорічну ялинку безпечною для ваших кішок та котів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.