Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Народні прикмети: про що попереджає розсипаний цукор

Вважається, що навіть візерунки та символи, які здатен утворити цукор, можуть стати передвісником певних подій

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про цукор

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ми регулярно використовуємо цукор у нашому побуті. Чимало людей щодня п'ють каву або чай з додаванням цього продукту. Але він має не лише харчове застосування. Протягом століть наші пращури використовували цукор для ворожіння.

Розповідаємо детальніше про те, як цукор може передбачити вашу долю.

Існує безліч прикмет, що пов'язані з цукром. Наприклад, якщо у вас несподівано закінчився даний харчовий продукт, то це може бути ознакою того, що до вас у дім завітають бідність і матеріальні труднощі. Тому старше покоління часто радить тримати цукор "про запас". Вважалося, що таким чином можна уникнути проблем з фінансовим становищем.

Протягом століть у народі говорили, що цукор також має магічну силу, що дозволяє залучати у життя щастя та любов. Дехто навіть створював "солодкі амулети".

Існує повір'я, що, якщо розсипати цукор на підлозі чи столі, це призведе до сварок та непорозумінь у будинку.

Що говорить повір'я про розсипаний цукор

Кожен з нас зіштовхувався з тим, що колись розсипав подібний продукт. Проте у народі запевняють, що подібні обставини мають сакральне значення.

Наприклад, якщо розсипати цукор за столом чи під час приготування їжі, то незабаром очікується фінансовий підйом:

  • підвищення;
  • премія;
  • додаткове джерело прибутку;
  • знаходження нової роботи, клієнтів або проєктів тощо.

Такі матеріальні блага обіцяла ще й випадково розбита цукорниця.

Якщо ж цукор розсипався прямо на підлогу, то будь-які сварки домочадців скоро зовсім припиняться, а в оселі запанують гармонія та злагода.

Якщо продукт потрапив на підлогу у коридорі або залишився на килимі, то це – до ремонту чи оновлення дому (наприклад, купівля меблів). Якщо ж цукор розсиплеться на порозі, то слід очікувати хороших гостей з гарними новинами.

Для збирання ж розсипаного цукру необхідно використовувати лише частий папір або чисту тканину світлих відтінків. Після цього матеріал потрібно загорнути в пакет і винести на вулицю. Там слід висипати цукор під будь-яке дерево.

Проте далеко не завжди у вас є можливість вийти на вулицю, аби здійснити даний ритуал. Але з цієї ситуації є вихід – висипати цукор у кімнатний вазон з домашньою рослиною.

А ось що точно не варто робити – так це збирати цукор за допомогою віника та совка, а потім викидати у смітник. Згідно з народними прикметами, так можна власноруч позбавити себе хороших, "солодких" змін та позитивних подій у житті.

Раніше ми вже розповідали про справи, які варто зробити до початку весни. Також ми пояснювали, коли категорично заборонено дивитися у дзеркало.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.