Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Народні прикмети – ці 5 справ слід зробити до початку березня

Не зволікайте, адже ці дії принесуть добробут у ваше життя, якщо зробити їх до кінця лютого

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Весняні прикмети

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Весна – час оновлення та змін. Жодна інша пора року не викликає у нас такого бажання поміняти свій образ чи життя так сильно. Саме на початку березня, наприкінці лютого нам здається, що буденність розфарбувалася у яскраві кольори, а у повітрі панує натхнення.

Розповідаємо, які справи всі ми маємо зробити до початку теплого сезону.

Генеральне прибирання

Це досить класична справа, але дуже важлива. Прибирання допомагає позбутися старого, аби створити простір для нового. Але йдеться не тільки про речі, а й події, людей тощо.

Якщо ваша голова забита минулим, а оселя – мотлохом, то будь-яка новизна буде вважати, що ви не раді її зустріти. Тому оминає ваш дім. Вам же слід продемонструвати, що ви готові до викликів і сюрпризів.

Тим паче таким чином ви позбуваєтесь негативної енергетики, що накопичувалася вдома під час зими. І після подібного прибирання ви одразу відчуєте, що вам "стало легше дихати" не тільки фізично.

Підготовка до посадки рослин і квітів

Домашні рослини досить корисні:

  • мають практичне застосування;
  • прикрашають дім;
  • приносять естетичне задоволення;
  • є чудовим варіантом дозвілля.

Проте деякі з них здатні приносити у дім щастя та гармонію. Або ж залучати у родину здоров'я, гроші та удачу.

Зайнятися домашнім садівництвом дорівнює посприяти оновленню та зростанню у житті. Це може бути підвищення, вихід на новий рівень стосунків, переїзд чи інші зміни, що покращать рівень життя. Крім того, Фортуна завітає до такої оселі, адже зелений (домінантний колір домашніх рослин) є головним кольором 2024 року.

Збільшити кількість світла у домі

Світло не тільки додасть затишку вашій оселі, а ще й залучить позитивну енергію. Тому краще одразу зайнятися цим після прибирання. Таким чином ви "утилізуєте" погане та одразу заповните простір гарною енергетикою.

Чудовою ідеєю стануть свічки. До того ж ці атрибути здатні притягувати гроші у житті. Особливо якщо це зелені чи жовті відтінки.

Підготовка ґрунту

Ця порада підійде для тих, хто є власником власного будинку чи дачі. У народі заведено заздалегідь займатися ґрунтом, адже це принесе у дім щастя та багатство. Так вважали наші пращури.

Логіка у цьому є, адже це сприяло гарному врожаю. А це забезпечувало родині безбідне, сите життя.

Проте зовсім не обов'язково готувати землю саме для овочів, фруктових дерев чи ягідних кущів. Це можуть бути навіть звичайні квіти.

Прощання з непотрібним

Перед початком березня рекомендується провести "ревізію" минулого:

  • відпустити старі образи;
  • поговорити з тими, з ким перебуваєш у сварці;
  • поставити крапку у невдалих стосунках;
  • позбутися неприємних спогадів тощо.

Потрібний багаж не просто тримає нас у заручниках минулого, а ще і є досить обтяжливим. Тому фахівці наполегливо радять розібратися з усіма подібними справами до початку березня.

Раніше ми вже розповідали, як кішки здатні змінити життя на краще. Також ми вже розповідали, як "активувати" властивості грошового дерева.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.