Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

На них очікує весь світ – головні кінопрем'єри 2024 (відео)

Радимо купувати квітки заздалегідь, адже потрапити на перший показ цих фільмів буде зовсім не просто

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Гучні кінопрем'єри 2024

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Бути поціновувачем кіно досить складно, адже іноді доводиться чекати на нові фільми роками. Проте 2024 року є чим нас порадувати: вже наближаються прем'єри багатьох чудових кінострічок.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, які кінопрем'єри ви не повинні пропустити у 2024 році.

"Дюна 2"

"Дюна" – це американський фантастичний фільм, який є кіноадаптацією роману Френка Герберта. І, напевно, це найочікуваніша прем'єра 2024 року.

Знімання кінострічки відбулися в Італії, Угорщині, Йорданії та ОАЕ. Основою фільму стала друга половина науково-фантастичного твору Герберта.

Перша частина вийшла восени 2021 року та зібрала у світовому прокаті 402 мільйони доларів. Вона також отримала 10 номінацій на премію "Оскар", зокрема за найкращий фільм. Варто ще додати, що "Дюні" вдалося здобути нагороду за оригінальну музику, звук, монтаж, операторську роботу, дизайн та візуальні ефекти.

Прем'єра фільму планувалася на листопад 2023 року, проте через страйк працівників кіноіндустрії була скасована. Наразі ж глядачам слід очікувати на "Дюну" у кінотеатрах 14 березня 2024 року.

Відео: Warner Bros. Pictures Ukraine

"Челенджери"

Пропонуємо до вашої уваги романтичну спортивну комедію від Луки Гуаданьїно. Головні ролі у фільмі зіграли Зендея, Джош О`Коннор і Майк Фейст.

Сюжет розгортається довкола професійної тенісистки, на ім'я Таша, яку грає Зендая. В підлітковому віці на одному з турнірів з тенісу вона знайомиться з гравцями Артом та Патріком, з якими у неї зав’язуються стосунки.

Таші отримує травму на корті, тому починає тренувати Арта, який став її чоловіком. Вона вмовляє Арта на участь у турнірі Challengers. Проте ніхто ще не знає, що його противником стане Патрік, який був колишнім хлопцем Таші.

Варто також додати, що фільм "Челленджери" повинен був відкривати Венеціанський кінофестиваль 2023 року, проте через страйк у Голлівуді цього не сталося. Також була перенесена прем'єра фільму – на 26 квітня 2024 року.

Відео: MGM

"Бітлджус 2"

Тім Бертон вирішив подарувати шанувальникам фільму другу частину майже через 30 років після прем'єри першої стрічки.

Нагадаємо, що у центрі сюжету першого частини – загибле подружжя. Загиблі чоловік та дружина не мають можливості відправитися в потойбічний світ, тому повертаються як привиди до свого заміського будинку.

Однак будинок вже купила сім'я з Нью-Йорка. Новоспечені привиди не мають жодного бажання ділити свій будинок з новими мешканцями, а тому звертаються по допомогу до привида-екзорциста Бітлджуса.

Зазначається, що при бюджеті у 15 мільйонів доларів, фільм заробив у прокаті набагато більше – 74 мільйони доларів.

Також "Бітлджус" отримав схвальні відгуки критиків і глядачів та низьку нагород, зокрема "Оскар" за найкращий грим.

Відео: Screen Culture

"Містер і місіс Сміт"

У такому випадку йдеться не про фільм, а цілий серіал, який покажуть на стрімінгових платформах. Ми не змогли його не згадати, адже проєкт викликав шквал обговорень в соціальних мережах.

Наголошується, що серіал не є римейком оригінального фільму, бо команда планувала більше зосередитися на шлюбі й стосунках між чоловіком і жінкою, їхніми проблемами та пошуками розв'язання цих проблем.

На прем'єру слід очікувати вже зовсім скоро 2 лютого 2024 року.

Нагадаємо, що оригінальний фільм вийшов у світовий прокат у 2005 році та зібрав 487,3 мільйона доларів. У головних ролях всім відомі Анджеліна Джолі та Бред Пітт.

Варто також додати, що саме цей фільм вважається початком легендарного роману між Піттом та Джолі.

Відео: Prime Video

"Мадам Павутина"

Вже 14 лютого 2024 року на екрани вийде новий бойовик від кінокомпанії Sony "Мадам Павутина".

У головній ролі – Дакота Джонсон. Також у фільмі глядачі зможуть побачити багато улюблених зірок, зокрема Сідні Свіні та Емму Робертс.

Головна героїня має здібності до яснобачення". Вона зустрічається з трьома жінками та починає співпрацювати з ними, аби усвідомити своє минуле.

Також зазначимо, що "Мадам Павутина" – це перша екранізація Sony з жінкою у головній ролі.

Відео: planetakino

"Дедпул 3"

Прем’єру "Дедпула 3" у кінотеатрах початково призначали на 3 травня 2024 року, однак через страйк акторів, про який ми згадували раніше, перенесли на 26 липня 2024 року.

Наразі це єдиний фільм з кіновсесвіту Marvel, який вийде наступного року.

У головній ролі – як завжди прекрасний Райаян Рейнольдс, а у ролі Росомахи – Г’ю Джекман.

Зазначаємо, що перші дві частини "Дедпула" отримали шалені збори у прокаті, тому не маємо сумнівів, що третя повторить їхній успіх.

Відео: Screen Culture

Раніше ми вже розповідали, які 5 фільмів слід подивитися кожному підприємцю. Також ми писали про 5 стрічок, що здатні змінити життя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.