Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

5 важливих справ – речі, які ви маєте зробити у лютому

Ці пункти ви просто зобов'язані викреслити зі свого списку планів вже до кінця цієї зими

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Справи на лютий

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Лютий, може, і найкоротший місяць у році. Але це точно не робить його найменш продуктивним. Але, звісно, що ми не маємо у цей місяць так багато справ як, наприклад, у грудні. Тоді чому б не використати цей час, аби привести оселю до ладу, зробити прибирання та поступово готувати себе до весни?

Детальніше про це розповідає Real Simple.

Новорічний декор

У вас все ще стоїть ялинку у вітальні, у кімнатах знаходяться різдвяні прикраси, а на вікнах наклеєні сніжинки? Це означає, що ви досить давно не дивилися у календар.

Лютий проголошує про наближення весни, тому святкове дерево та зимові символи точно слід прибрати. Проте перед тим, як запхати все у коробки, перевірте справність речей. Зламана гірлянда? Побиті іграшки? Значить їм час переїхати на смітник. А наступного року ви придбаєте собі новий декор.

Кухонні речі, якими ви не користуєтеся

У вас на кухні знаходиться сковорідка з антипригарним покриттям, яка насправді вже давно втратила його? А як щодо старого посуду, яким ви ніколи не користуєтесь? Побиті чашки та тарілки? Час всім цим речам покинути ваш дім.

Якщо ж ви власник чи власниця маленької кухні, то вам особливо важливо зберігати там не дуже багато речей. Тому добряче подумайте, чим ви дійсно користуєтесь, а що вам давно вже зовсім не потрібне.

Старий зимовий одяг

Лютий – чудовий час, щоб переглянути свою шафу перед весною. Позбудьтеся всіх предметів гардероба, які вже старі, не підлягають ремонту чи банально вам не підходять. Таким чином ви звільните місце для нових речей, які будуть приносити вам задоволення.

Також це ідеальна нагода перевірити заздалегідь весняні речі. Наприклад, чи потрібне вам ще це пальто? Воно вам дійсно подобається чи ви зберігаєте його з інших причин? Може, час зайти до магазину одягу та придбати собі нове вбрання?

Шкільні матеріали

Факт у тому, що діти часто є причиною безладу в домі. Вони регулярно повертаються додому з купою різних речей, більшість з яких їхні мами не викидають. Але час нарешті розібратися з цим та навести лад у домі.

Кінець зими – ідеальна можливість, аби позбутися всього непотрібного:

  • зошити, які вже закінчилися;
  • ручки, що закінчилися;
  • зламані олівці;
  • старі та непотрібні папірці тощо.

Різні папери

Чимало людей мають місце в домі, де вони зберігають різні квитанції, документи та платіжки. Проте скільки з цих речей вам дійсно необхідні? А які кількість з них просто збирає пил?

Папірці здатні влаштувати справжній безлад та ізолювати від вас цілі меблі в домі. Тому лютий – гарна нагода, аби нарешті дати із ними раду. Перегляньте абсолютно все, що трапиться на вашому шляху. Важливе залиште у шафі, а не актуальні папірці – утилізуйте.

Раніше ми також пояснювали, чому у вашому домі багато пилу. Також ми писали про речі, які ви забуваєте прати.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.