Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

5 цитат мільярдерів, які змінять ваше ставлення до життя

Багаті та знамениті люді мотивують розпочати змінювати власне життя та зокрема себе

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Цитати, які змінять ваше життя

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Майже всі з нас мріють стати багатими та відомими на весь світ. Здається, що гроші та слава роблять людину неймовірно щасливою та здатні вирішити всі її проблеми.

Але як замотивувати себе щось робити? Як змусити себе встати з ліжка? Як вчиняти, якщо постійно стикаєшся з критикою чи зовсім не отримуєш підтримки від близьких людей?

Ці п'ять цитат знаменитих всім мільярдерів назавжди змінять ваше ставлення до себе та власного життя.

Білл Гейтс

Якщо вас щось не влаштовує на роботі — створюйте власну справу. Я починав бізнес в гаражі. Слід витрачати час тільки на те, що вам цікаво.

Білл Гейтс вважає, що не варто витрачати час на роботу, завдання, проєкти які не здатні вас зацікавити та принести задоволення.

Також він наголошує, що, якщо ти хочеш щось зробити добре, то найкращим варіантом буде зробити це самостійно.

До того ж, на його думку, все починається з малого. І цього не варто боятися. Білл Гейтс, який вже десятки років є однією з найбагатших людей планети, теж починав майже з нуля. Тому не мати нічого на самому старті своєї справи – це абсолютно нормально.

Ілон Маск

Я обирав між тим щоб просто дивитися, як це відбувається, або бути частиною цього.

Ілон Маск розповідає, що свого часу обрав діяти, а не спостерігати. Дії – те, чого люди досить часто уникають через страх, невпевненість у собі та своїх ідеях, сумніви, боязнь громадської думки і так далі. Але, обираючи шлях "спостерігача", ми позбавляємо себе можливості створити щось, що нам до душі та реалізувати себе як особистість та спеціаліста.

Марк Цукерберг

Кожного, хто має ініціативу, завжди критикують за те, що він їде занадто швидко, тому що завжди є хтось, хто хоче, щоб ви впали.

За словами Марка Цукерберга, заздрощі, невпевненість у собі та інші негативні якості завжди будуть змушувати інших людей вас критикувати, аби би зупинилися. Завжди будуть люди, яким не подобаєтесь ви та ваша діяльність. Це стається з кожною людиною, яка започатковує щось нове, якось виділяється, змінюється чи хоче змінити навколишнє середовище. Якщо ж постійно звертати увагу на подібні зауваження, то "далеко не заїдеш".

Стів Джобс

Найважливіші рішення — це не те, що ви робите, а те, що вирішили не робити.

Стів Джобс вважав, що людину характеризує не тільки те, що вона робить, а й те, що вона вирішила не виконувати. Коли ми від чогось відмовляємося, то це характеризує наші погляди на життя, характер, принципи, життєву позицію тощо. І про це не варто забувати.

Генрі Форд

Якби я робив тільки те, що хочуть від мене люди, вони б досі їздили на каретах.

Генрі Форд притримувався приблизно такої ж думки, що і Марк Цукерберг. Людей багато, вони різні, тому й погляди на життя мають різні. Прислухатися до всіх одразу – просто неможливо. Та й не потрібно насправді. Якщо прислухатися тільки до суспільства і не приймати власних рішень, то не матимеш жодного прогресу у власному житті та власній справі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.