Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Викресліть з меню – яких страв не має бути на новорічному столі у 2024 році

Цих продуктів слід уникати під час святкування 2024 року, адже Дракон їх точно не оцінить, а значить на добробут у наступному році розраховувати не доведеться

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці страви не слід готувати на Новий рік 2024

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До Нового року залишилося декілька тижнів. Тому зовсім скоро українці зустрічатимуть Новий 2024 рік, який за східним календарем є роком Зеленого Дерев’яного Дракона. Аби рік був вдалий та успішний, слід виконувати певні ритуали під час підготовки: прикрасити ялинку за допомогою конкретних іграшок, вибрати вбрання відповідного кольору та приготувати страви, яку Дракону до душі. Проте також необхідно уникати продуктів, які йому точно не сподобаються.

Розповідаємо, чого саме не повинно бути на новорічному столі у 2024 році.

Існують страви, які Дракон точно не хотів би бачити під час святкування на його честь. Тому, якщо ви хочете залучитися його підтримкою, від деяких продуктів краще відмовитися.

Що не можна готувати на рік Дракона

Цього року краще замінити курку чи будь-які страви з курки, бо вважається, що курка на святковому столі символізує бідність. Альтернативою може стати індичка чи качки.

Мʼясо кролика також не варто готувати на святковий стіл в рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Це пов'язано з тим, що Кролик теж є в китайському гороскопі (роком Кролика якраз є 2023), і він протилежний знак Дракона. Тому останній точно не оцінить такого сусідства.

Копчені страви та консервована риба також оминуть ваш святковий стіл цієї новорічної ночі. Краще надавайте перевагу свіжим стравам з мʼяса чи риби. Також не рекомендується ставити на стіл страви з напівфабрикатів. Всі ці продукти асоціюються з бідністю, а це ніяк не сумісно з любов'ю Дракона до багатства та розкоші.

Володар 2024 року полюбляє фрукти, зокрема:

  • мандарини;
  • апельсини;
  • хурму;
  • гранати;
  • червоні яблука тощо.

Але є виключення з правил. Наприклад, ківі є єдиним фруктом, який не радять купляти та ставити на святковий стіл цього року.

Також не варто подавати гриби та цибулю у будь-якому вигляді. Вважається, що цибуля та гриби символізують турботи, проблеми у стосунках чи навіть розставання.

До того ж фахівці застерігають: не слід на святкування Нового 2024 року виносити на стіл страви, які потрібно підпалювати.

Ще під заборону підпадає все, що готується з використанням алкоголю: вина, пива тощо.

Які страви мають бути на новорічному столі у 2024 році

Раніше ми вже писали, що є продукти, яким Дракон дуже сильно зрадіє, побачивши їх на вашому святковому столі.

Зазначається. що минулого року українці зустрічали Кролика, тому меню відрізнялося та в цілому було більш скромним. Проте Дракон оцінить багаті столи, де пануватимуть зовсім інші страви.

Якщо вам цікаво, що саме слід приготувати на Новий рік 2024, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також пояснювали, яких новорічних прикрас слід уникати на ялинці у 2024 році. Також ми розповідали про давній обряд для залучення багатства, який слід виконати у новорічну ніч.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.