Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Святковий клопіт: як зробити Новий рік на дачі ідеальним

Ці лайфхаки допоможуть вам зустріти 1 січня за у справжньому комфорті та зробити свято незабутнім

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Як зустріти Новий рік на дачі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Святкувати Новий рік максимально близько до природи – цікавий та захопливий досвід. Якщо ж ви та ваші близькі узгодили рішення відзначати свято у дачному будиночку, оточивши себе соснами та снігом, то слід ретельно підготуватися до подібного заходу.

Редакція сайту Pro Гроші розповість, як саме підготувати себе до подібного свята.

Тепло та затишок

Перша думка, яка спадає на голову, це важливість утеплення, через зимову погоду та низьку температуру повітря. Зазначається, що за межами міст температура завжди в середньому на 5 градусів нижче.

Тому слід запастися не тільки теплими речами, а й ковдрами та пледами. Одяг має дозволити вам у комфорті перебувати на вулиці у випадок морозів та снігу, а ковдри та пледи повинні зігрівати вас під час дозвілля у будинку.

Побутова техніка

Очевидними пунктами у списку побутової техніки стануть телефони, зарядки, ноутбуки (можливо, хтось буде працювати чи просто захоче подивитися фільм) тощо.

Якщо ви полюбляєте готувати, зокрема випічку, то можна взяти з собою невелику електричну духовку. Також важливим є гарячі напої, які роблять за допомогою електричного чайника.

Також цікавою ідею буде взяти з собою Bluetooth-колонку, аби слухати музику. За потреби з собою ще слід візьміть із собою акумуляторний ліхтарик, який знадобиться у випадку проблем з електроенергією.

Продукти

Тут список буде залежати від ваших уподобань, бюджету та кількості часу, який ви плануєте провести на дачі.

Головний плюс – взимку не важлива наявність холодильника у будинку. Продукти, що швидко псуються, можна сміливо зберігати на вулиці в підвішеному стані. Найкраще взяти з собою певну їжу:

  • м'ясо;
  • крупи;
  • консерви;
  • різні снеки;
  • печиво;
  • чай;
  • каву.

Це мінімум, який має приїхати з вами.

Дозвілля та розваги

Жити не можете без музику – візьміть з собою колонку та навушники. Полюбляєте читати – виберіть собі декілька книжок та покладіть до інших речей. Якщо ви справжній фанат фільмів чи боїтеся пропустити нову серію улюбленого серіалу, то не забудьте вдома ноутбук. Вибирайте те, що дозволить вам насолоджуватися святами.

Тепло в будинку

Якщо дача обладнана автономною системою опалення, то хвилюватися не варто. Проте, якщо ні, то необхідно подумати про те, як і чим зігрівати себе та близьких.

Наприклад, деякі будинки мають камін. Тоді слід заздалегідь запастись дровами.

Новорічний декор

Не слід забувати, що дача стане місцем святкування Нового року. Тому для створення новорічної атмосфери слід прикрасити ялинку та декорувати дім.

Пам'ятайте, що ялинка має поміститися у будинку, тому зробіть заміри кімнат. Проте, якщо ви маєте ялинку у дворі, то не слід турбуватися можна прикрасити її. Це чудова розвага для всієї сім'ї. Крім того, ви зможете чудово відпочити на самоті з природою, насолодитися тишею та набратися моральних і фізичних сил перед новим роком.

Раніше ми вже розповідали, що робити у Новий рік, якщо ви зустрічаєте свято наодинці з собою. Також ми пояснювали, як красиво та просто упакувати новорічний подарунок для родичів чи друзів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.