Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Один удома – чим займатися на Новий рік без родичів та близьких

Ці поради допоможуть вам зустріти новорічні свята наодинці з собою, але не відчувати нудьги та смутку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Новорічне дозвілля для тих, хто святкує на самоті

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Наразі багато українців вимушені зустрічати Новий рік без своїх близьких. Однак відстань не є має бути перепоною для свята, адже всі ми заслуговуємо на новорічний настрій та відпочинок.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала поради, які допоможуть вам зустріти Новий рік на самоті та не нудьгувати.

Читання

Ви можете вибрати книгу, яку перечитували вже мільйон разів. А можете зупинити свій вибір на новий книжці, чий сюжет вас зацікавив. Можливо, ви знайдете книгу, яка буде пронизана святковою атмосферою. Чи візьмете з полиці ту, що вже давно на вас чекає.

Зробіть своїми компаньйонами на святковий період книжкових персонажів – вони точно не змусять вас сумувати. Всі ми знаємо, що читання – захоплива справа, тому ви навіть не помітите як промине 31 грудня.

Кіно

Довіртесь вашому настрою та бажанням. Можливо, ви хочете провести час з користю та подивитися документальні фільми. Чи хочете відчуття почуття ностальгії під час перегляду святкових мультиків. Вибір тільки за вами.

Ви можете купити смаколики та влаштувати собі цілий новорічний марафон. Проте зовсім не обов'язково дивитися святкові фільми, якщо не маєте відповідного настрою. Ви можете обрати захопливий фільм чи серіал у будь-якому жанрі.

Їжа

Святкування на самоті – ідеальний час для себе. Ви можете займатися справами, які дуже давно хотіли зробити, але постійно відкладали у далеку шухляду.

Наприклад, ви можете приготувати страви, які давно зберігали, але не мали часу створити. Але якщо ви хочете відпочити у свято, то можете побалувати себе готовою їжею, замовивши якісь страви.

Найголовніше – подбати про себе. Ви можете зовсім відмовитися від традиційних страв та вибрати щось "незвичайне" для новорічної ночі:

  • піцу;
  • суші;
  • пасту;
  • супи;
  • десерти тощо.

Спа

Домашнє спа – ще один чудовий варіант дозвілля на свята. Ви не зобов'язані укладати волосся, робити макіяж чи якось наряджатися для Нового року.

Аби відновитися (як морально, так фізично) ви можете зробити свій вибір на користь ванни, свічок та піжами. Не забудьте про приємну музику та смачний час або затишне какао. Проте, якщо вам хочеться, ці напої можна замінити келихом шампанського чи вина.

Інтернет

І ні, мова зовсім не йде про безкінцевий перегляд стрічки у соціальних мережах чи онлайн-ігри. Ви завжди можете домовитися з родичами або друзями та відсвяткувати з ним Новий рік онлайн.

Зателефонуйте, включить відео-звя'зок – і нехай свято розпочнеться. Привітайте одне одного зі святами, обміняйтесь побажаннями, продемонструйте своє новорічне житло. І цей день одразу заграє новими барвами.

Не забувайте, що новорічний настрій залежить тільки від нас самих. Святкова атмосфера не з'явиться сама по собі, її слід створювати власними руками.

Раніше ми вже розповідали, які новорічні фільми слід подивитися у свята. Також ми пояснювали, які справи слід встигнути зробити до настання 2024 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.