Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Свята вдома: які фільми подивитися з родиною 1 січня

Перший день року – це чудова можливість провести свій час з близькими та відпочити у родинному колі

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Фільми для перегляду родиною 1 січня

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

1 січня досить "лінивий" день. Зазвичай першого дня нового року люди прокидаються пізно, їдять багато різних новорічних страв (чи тих, що залишилися після вчорашньої святкової вечері) та не знають чим себе зайняти. Проте 1 січня може стати чудовим днем, аби зблизитися з рідними.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, які фільми можна переглянути родиною, аби чудово провести перший день року.

Перегляд фільмів з друзями чи сім'єю завжди приносить гарні емоції, адже супроводжується цілим ритуалом з поїданням смаколиків, обговоренням сюжету та персонажів, жартами, відчуттям тепла та згуртованості.

Отже, що саме можна подивитися?

"Ельф", 2003

Бадді Хоббс був вихованцем дитячого будинку. Проте у дитинстві, через свою допитливість, випадково опинився в мішку Санта Клауса, разом з яким відправився на Північний Полюс. Хлопчик став сином одного з ельфів Санти. Але згодом Бадді хоче відправитися на пошуки свого справжнього батька.

Останнього разу хлопець був у світі людей ще малим, тому зовсім не знає, як поводитися в місті. Тому глядачам слід очікувати на багато веселих та курйозних ситуацій.

Фото: скриншот: Pro Гроші
Фото: скриншот: Pro Гроші

"Старий Новий рік", 2011

Всі ми любимо святкові мелодрами з елементами комедії, адже вони з самого дитинства створюють у такий чудовий час ще більш приємну атмосферу.

Ця комедія складається з восьми історій, персонажі яких пов'язані між собою абсолютно різним чином. Однак всі вони вірять, що саме в цю ніч мрії можуть здійснюватися.

Фото: скриншот: Pro Гроші
Фото: скриншот: Pro Гроші

"Напередодні Різдва", 2014

Напередодні свята у торговельному центрі знаходять коробку з цуценям та записку з проханням віддати тварин у добрі руки. Співробітники центру не можуть прийняти рішення, хто доглядатиме за таким святковим подарунком. Тому вони вирішують тягнути жереб.

Зовсім скоро життя собаки зміниться. Так само як і людей, які стануть його новою родиною.

Фото: Скриншот: Pro Гроші
Фото: Скриншот: Pro Гроші

"Люта нічка", 2022

Санта Клаус перебуває у депресії та відчуває, що більше не потрібен людям. Проте скоро у його житті відбудеться несподівана подія. Санта стає свідком того, як злодії увірвалися в будинок багатої родини й погрожують їм, тому вирішує допомогти.

Фільм чудово підійде для тих, хто втомився від різдвяних мелодрам, адже цей фільм є бойовиком у жанрі чорної комедії.

Фото: скриншот: Pro Гроші
Фото: скриншот: Pro Гроші

Що можна подивитися з дітьми

Якщо у вашому родинному колі переважають діти, то завжди можна переглянути мультфільми.

Радимо звернути увагу на певні святкові мультфільми:

  • "Різдвяна історія Мікі" (1983);
  • "Жах перед Різдвом" (1993);
  • "Полярний експрес" (2004);
  • "Ґрінч" (2018);
  • "Клаус" (2019).

Пам'ятайте, що ваші вихідні не обов'язково мають буди продуктивними, а свята насиченими. Подивитися щось з друзями, дітьми чи другою половинкою – також важливий тип дозвілля.

Раніше ми також вже розповідали про те новорічні фільми, що сподобаються всім. Також ми писали, як провести час з родиною 1 січня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.