Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Прикмети про гроші – як свічки можуть залучити багатство у дім

Згідно з народними повір'ями, даний предмет допомагає не тільки у побуті чи приносить естетичне задоволення, а ще й приносить чимало коштів

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про гроші

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Свічка є не тільки джерелом тепла, світла чи елементом декору. Це також могутній магічний атрибут (наприклад, як дзеркало). Він здатен створити в оселі певну енергетику чи навіть залучити кошти у дім.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, як розбагатіти за допомого свічок.

Як правильно вибрати свічку

Згідно з прикметами, кожен подібний предмет інтер'єру має свою енергію та випромінює певні вібрації, які притягують або ж відлякують різні життєві події. Особливо важливо звернути увагу на колір свічки, аби вона дійсно "працювала". Це пов'язано з тим, що кожен колір символізує певну планету та стихію. Тому якщо у ваших планах залучити у життя багатство, то цим не слід нехтувати.

У народі заведено, що гроші притягують саме стихії Землі та Металу. До низ належать відповідні кольори:

  • жовтий (яскравий, абрикосовий і золотистий);
  • коричневий;
  • жовто-коричневий;
  • жовто-зелений;
  • лимонний;
  • охра;
  • білий;
  • всі металеві відтінки.

Також грошовим кольором можна сміливо вважати зелений, який символізує не тільки природу, а ще й зріст, достаток, зміни та розвиток.

Фахівці радять уникати свічок чорного, червоного і синього відтінків. Чорний колір – символ смерті, втрат і негативу. Тому точно не запросить у дім багатство чи Фортуну.

Червоний асоціюється з вогнем, пристрастю та агресією. Тому теж може відлякувати грошову енергетику чи створювати у домі сварки, скандали та конфлікти.

Синій же колір асоціюється з водою, спокоєм і мудрістю. Проте він також не сприяє притяганню грошей.

Як використовувати свічку для залучення грошей

Придбати свічку потрібного кольору – це лише перший крок до залучення грошей. Її важливо правильно запалити та знайти цьому елементу відповідне місце в оселі. Тобто провести певний ритуал для залучення багатства, яких існує чимало.

Наприклад, запалити свічку вранці та промовити, що борги у цій оселі будуть танути так само як тане віск свічки. Слід побажати собі удачі та погасити вогонь.

Або ж можна запалити свічку ввечері перед сном та заявити: "Я запалюю свічку для залучення грошей. Нехай вони приходять до мене з усіх боків." Але у цьому випадку необхідно залишити свічку догоріти самостійно.

Також ви можете запалити свічку у будь-який зручний вам час і наректи її магнітом для багатства, який притягне всі можливості, шанси, відкриє двері до успіху і процвітання. Потім варто поставити магічний атрибут біля дзеркала або іншої скляної поверхні, щоб полум'я відбивалося у відображенні. Свічка повинна самостійно догоріти до кінця.

Раніше ми вже розповідали, як кіт чи кішка здатні змінити ваше життя. Також ми писали розповідали про прикмети, що вбережуть від хвороб і бідності.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.