Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Почніть рік зі сміху: найкращі святкові жарти та меми

Новорічні свята для багатьох є справжнім випробуванням, але всі ми маємо їх успішно подолати

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новорічні меми та жерти

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Гумор це завжди чудово, особливо у стресових ситуаціях. А Новий рік це часто стрес від нас вимагають закінчити всі справи, зробити генеральне прибирання, вигадати меню і ще багато-багато інших пунктів у цьому нескінченному списку. Тому як же тут обійтися без тематичних жартів?

Сайт Pro Гроші зібрав для своїх читачів різні меми, що присвячені новорічним святам та курйозам, які стаються напередодні, під час чи після святкування.

Родинні збори

У дитинстві всі ми хочемо скоріше стати дорослими та незалежними, тому мріємо вирватися на свята з сімейного кола до друзів. Нам здається, що вони краще нас зрозуміють. До того ж з ними набагато веселіше.

Проте з віком нас все більше тягне до дому: до родичів, рідної оселі та, чого приховувати, тих страв, які напередодні свят готує мам.

Ну а "Гаррі Поттера" ми любимо у будь-якому віці.

Стрес та втома

Українцям не вперше жартувати про подібні речі напередодні свят. Проте все ж ми намагаємося бут в тонусі: наряджаємо ялинку, прикрашаємо будинок та готуємо подарунки попри будь-які обставини.

Новорічна ялинка

Коти та їхнє вічне протистояння з ялинкою окремий вид мистецтва. Справжній "біль" даної картинки зрозуміють лише ті, хто святкував Новий в одній оселі з котами.

Святковий стіл

На Новий рік заведено готувати багато різних страв. І навіть якщо цього року багато українців відмовилися від Олів'є та інших радянських традицій, то на столі все ще залишається багато смаколиків, які здатні завоювати ваше серце.

Подарунки

Новорічні подарунки теж ще одна непроста тема, що пов'язана з Новим роком, адже іноді їх так складно вибрати, А порадувати близьких своєю увагою та турботою дуже хочеться.

Кошти

Прикрасити дім до свят теж буває нелегко. Магазини (як офлайн, так і онлайн), торговельні центри наповнені всі, чим тільки можна:

  • іграшками;
  • кульками;
  • гірлянди;
  • декором тощо.

Кожен раз так і тягне купити щось, адже воно таке красиве, святкове і "ну такого точно немає вдома". А той факт, що бюджет обмежений, а ця річ зовсім не потрібна, хочеться проігнорувати.

Підсумки

Ще одна новорічна традиція робити підсумки року, аби зрозуміти хто з нас чого досяг за ці 12 місяців.

До речі, фінансовий стан перед Новим роком теж буває "специфічний".

Солодкі подарунки

Новорічним смаколикам та подарункам ми також дуже раді незалежно від того, скільки років нам за документами. До того ж вони не тільки смачні, а ще й дарують відчуття ностальгії.

Справи

Новий рік не знімаємо з нас повсякденних обов'язків у вигляді роботи, навчання та інших проблем. Проте Новий рік відсвяткувати все ж хочеться, тому доводиться шукати нестандартні методи розв'язання цієї проблеми.

Раніше ми також писали про новорічний тест на уважність. Також ми пропонували вам дізнатися про вашу внутрішню силу за допомогою картинки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.