Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

На будь-який смак – 5 фільмів про кохання до Дня Святого Валентина

Ці кінострічки ви можете подивитися з коханою людиною, у компанії друзів чи на самоті з собою

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Фільми про кохання

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Навряд у році існує більш романтичне свято, ніж День Святого Валентина. Проте не обов'язково святкувати його масштабно – чудовий романтичний вечір можна провести затишно. Головне – гарна компанія та гарне кіно.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала добірку мелодрам, які точно варті вашого часу.

"Вічне сяйво чистого розуму" (2004)

Неймовірна популярна стрічка, де головні ролі зіграли не менш популярні актори – Джим Керрі та Кейт Вінслет. У фільмі показана історія чоловіка та жінки –Джоела та Клементини, чиє знайомство було досить цікавим. Їм здається, що вони вже були знайомі чи десь бачилися, хоча це й не так. У них зав'язуються романтичні стосунки.

Проте стається досить дивна ситуація – одного дня Джоел розуміє, що Клементина його не пам'ятає. І навіть зустрічається з іншим хлопцем.

Фото: скриншот з фільму "Вічне сяйво чистого розуму"
Фото: скриншот з фільму "Вічне сяйво чистого розуму"

"Сніданок у Тіффані "(1961)

Фільм є класикою світового кінематографа. Тому навіть якщо ви колись вже бачили його, то точно не пошкодуєте, якщо переглянуте "Сніданок у Тіффані" у свій черговий вихідний.

У чому ж сюжет? Пол переїжджає до нової квартири, де знайомитися з сусідкою, на ім'я Голлі. Дівчина здається йому неймовірною в усіх сенсах цього слова, проте її життя (як теперішнє, так і минуле) сповнено загадок.

Крім історії кохання фільм сповнений інших чудових речей:

  • вбрання, що змінили світ моди;
  • приємна музика;
  • чудова атмосфера;
  • види старого Нью-Йорку.

Фото: скриншот з фільму "Сніданок у Тіффані"
Фото: скриншот з фільму "Сніданок у Тіффані"

"10 речей, які я у тобі ненавиджу" (1999)

Всі ми обожнюємо шкільні мелодрами, навіть якщо вже давно не є підлітками. Такі фільми мають свою атмосферу та естетичність. А цей якраз просякнутий духом кінця 90х, за яким сумує чимало людей.

За сюжетом сестри Кет і Б’янку Стратфорд мають зовсім протилежні характери та суворого батька. Чоловік встановлює правило: Б’янка (його молодша донька) зможе ходити на побачення лише тоді, коли це почне робити Кет – саркастична дівчина з феміністичними поглядами, яка створила собі досить неприємну репутацію в школі.

Фото: скриншот з фільму "10 речей, які я в тобі ненавиджу"
Фото: скриншот з фільму "10 речей, які я в тобі ненавиджу"

"Переваги скромників" (2012)

Ця молодіжна стрічка є більш відвертою та драматичною. Але чи може бути інакше, коли йдеться про перше кохання та дорослішання?

Чарлі має проблеми з адаптацією у новому колективі, де зовсім не має друзів. Невдовзі ж головний герой потрапляє в компанію старших підлітків, де перебувають Патрік та його зведена сестра Сем. Саме ці люди стають його провідниками та друзями на цьому непростому етапі, де йому доводиться прощатися з дитинством.

Скриншот із фільму "Переваги скромників"
Скриншот із фільму "Переваги скромників"

"Білявка в законі" (2001)

Ель очікує від свого хлопця Ворнера пропозицію. Проте замість освідчення отримає розрив стосунків. Причиною тому стало те, що хлопець вважав Ель поганою партією для себе та свого майбутнього. Пригнічена та засмучена дівчина вирішує зробити все, аби повернути коханого хлопця. Ель змінює своє життя на триста шістдесят градусів, аби знову зійтися з Ворнером. Проте попри велику любов до колишнього, Ель, здається, абсолютно не любить себе.

Фото: скриншот з фільму "Білявка в законі"
Фото: скриншот з фільму "Білявка в законі"

Раніше ми також розповідали про мінісеріали, які варто подивитися протягом суботи та неділі. Також ми писали про кіно, що змотивує вас більше заробляти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.