Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Цікаво та з користю – як провести час з родиною 1 січня

Більшість людей мають плани на новорічну ніч, але мало хто може вигадати, чим же розважити себе у перший день року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ідеї дозвілля на 1 січня для всієї родини

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

1 січня 2024 року офіційно вважається в Україні робочим днем. Це пов'язано з законом "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану". Але багато роботодавців за власним бажанням створюють вихідний для своїх працівників. Крім того, студенти та школярі можуть відпочивати у цей день. Тому для більшості українців 1 січня все ще залишається вихідним.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала поради, як весело та корисно провести перший день року з родиною.

Домашній кіномарафон

Кіно – це завжди весело та захопливо. А якщо влаштувати цілий марафон новорічних фільмів чи мультфільмів, то це може допомогти зблизити родину, подарувати відчуття спокою та підняти настрій казковою атмосферою.

Ви можете ознайомитися з новими картинами, які давно хотіли переглянути. А можете зупинити свій вибір на чомусь класичному, що завжди розслабляє та викликає сміх.

Активний відпочинок

Багато людей обіцяють собі почати здоровий образ життя саме з нового року. Якщо ви належите до цих людей, то вам дуже пощастило, адже 1 січня це не тільки перший день місяця чи перший день нового року, а ще й понеділок. Чи не ідеальний це початок для нового життя?

Тому беріть з собою родину та відправляйтесь на активний відпочинок. Наприклад, ви можете всі разом сходити на каток. Таке дозвілля подобається і малим, і дорослим.

Прогулянка

Можливо, що ви дуже втомилися за останні дні через дедлайни на роботі, навчанні чи підготовку до Нового року. І це не дивно, адже ви мали цілий список справ:

  • приготування страв;
  • прибирання;
  • декорування будинку;
  • купівля подарунків тощо.

Тому найкращим варіантом буде звичайна прогулянка, яка допоможе розслабитися як морально, так і фізично. Ви можете пройтися найближчим парком чи прогулятися у центрі міста. Головне захопити з собою своїх близьких та гарний настрій.

Фотосесія

Для фотосесії не обов'язково їхати у студію чи заздалегідь домовлятися з фотографом. Ви можете влаштувати її і вдома чи на вулиці.

Якщо ви маєте власне подвір'я чи поруч знаходиться красива локація, то місце для фотосесії знайдено. Проте, якщо погода на вулиці не викликає приємних емоцій, то зробити сімейні фото можна й вдома.

1 січня ніхто вас квапити не буде – ви можете спокійно створити той образ, який вам до душі. Проте зовсім не обов'язково мати вечірнє вбрання чи робити макіяж для фото. Ці фотографії можуть бути домашніми та затишними. А допоможуть у цьому ялинка, гірлянди, прикраси та посмішки ваших рідних.

Гості

Якщо ви святкували Новий рік досить скромно, то 1 січня якраз можна відвідати гостей чи запросити їх до себе. Це можуть бути ваші родичі чи близькі друзі.

Проте не обов'язково збиратися у когось вдома. Ви можете домовитися зустрітися у кафе чи якось іншому закладі, аби нікому не довелося додатково мити посуд та прибирати у вихідний день.

Також не забувайте подивитися афішу заходів у вашому місті. Можливо, ви захочете всією родиною відвідати кіно, театр, цирк чи якийсь майстер-клас.

Раніше ми вже писали, які додатки можуть розважити вас у новорічну ніч. Також ми пояснювали, чим займатися, якщо зустрічаєш Новий рік наодинці з собою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.