Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ці речі не можна зберігати вдома – народні прикмети, що вбережуть від нещасть

Ви могли не знати цього раніше, але подібні сувеніри можуть принести у ваше життя злидні та хвороби

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Народні прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Досить часто у нашому домі накопичується багато непотрібних нам предметів. Вони збираються випадково. Наприклад, хтось зробив подарунок. Інша річ може бути сувеніром з давньої відпустки. Про походження інших дрібничок ми можемо і зовсім не пам'ятати. Але не завжди зберігати подібні предмети у домі є безпечним.

Редакція сайту Pro Гроші пояснює, які речі в оселі можуть вам нашкодити.

Всі ми зберігаємо певні предмети інтер'єрі та навіть не здогадуємося, що вони здатні наповнювати наш дім поганою енергетикою. Це не дивно, адже всі ці предмети виглядають здебільшого безпечно та невинно.

Предмети, що приносять біди

  • Морські мушлі. Ми з самого дитинства звикли привозити мушлі з кожного відпочинку. Навряд є така родина, у якої вдома не зберігаються подібні предмети. Проте езотерики попереджають, що такі речі можуть бути багаті негативною енергетикою. Вважається, що мушлі є своєрідним покинутим будинком. Тому при зберіганні цих сувенірів вдома енергія будинку поступово згасає. А постійними супутниками мешканців стають апатія та погане самопочуття.
  • Статуетки птахів. Статуетки будь-яких птахів – ворон, голубів та сорок – притягують до житла нещастя. Птахи здавна користувалися поганою славою у народі. Наші пращури вважали, що фігурки таких птахів відводять удачу і процвітання.
  • Сувенірні ляльки. Чимало людей впевнені, що реалістичне зображення людини несе несприятливу енергетику у будинок. Це залучить у життя родини злидні та невдачі. Подібні повір'я з'явилися давно, адже раніше ляльок робили взагалі без облич, щоб їх не можна було використовувати під час чаклунства.
  • Символіка "потойбічного" світу. Занепад, хвороби та різні неприємності притягують речі у вигляді черепів та людських кісток. Теж саме можна сказати про фігурки та інші предмети інтер'єру у формі пірамід, гробниць тощо. До цього списку також входять: Зображення шакалів, язичницьких богів, ритуалів, дивних ієрогліфів. Згідно з прикметами, все це притягує у дім "мертву" енергетику.
  • Пір’я павича. У народі заведено вважати, що такий елемент декору приносить нещастя в дім. Особливо це стосується сфери особистого життя. Люди, у чиїй оселі знаходяться подібні пір'я, довго можуть залишатися самотніми або ж мати конфлікти зі своїми партнерами.

Які сувеніри приносять позитивну енергетику

Гарним варіантом сувеніра буде статуетка тварин. Вважається, що вони залучають у дім чи квартиру своїх господарів добробут та везіння. Рекомендується звернути увагу на тварину, якій присвячений поточний рік.

Також гарною прикрасою для оселі стане посуд. Він символізує багатство та гармонію. Різні чашки, тарілки, ложки залучать у дім фінансовий потік, який не дасть вашій родині голодувати чи відчувати фінансові труднощі. До того ж посуд сприятиме налагодженню атмосфері в оселі та гармонізує стосунки між членами родини.

Раніше ми вже розповідали про те, як привабити у дім гроші за правилами фен-шуй. Також ми пояснювали, який талісман вам підійде на 2024 рік згідно зі знаком вашого зодіаку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.