Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Весільні прикмети – що не можна дарувати молодятам

Розповідаємо, які речі та з якої причини категорично заборонено дарувати на весілля

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Подарунки на весілля

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Зимові місяці вважаються найпопулярнішими, коли мова йде про весілля та заручини. І ця тенденція стає все більш популярною. Тому не дивно, якщо хтось з ваших близьких хоче зіграти весілля найближчим часом. І якщо ви хочете допомогти їм зробити цей день щасливим і багатим на гарні спогади, то вам слід вибрати подарунок, який буде приємним, корисним і не завдасть шкоди молодятам.

Редакція сайту Pro Гроші надає поради щодо весільних подарунків.

Весілля – радісна подія та день, який закарбовується у пам'яті назавжди. І подарунки для нареченого та нареченої є невіддільною частиною свята. Якщо ж одружуються ваші родичі чи друзі, то ви неодмінно захочете зробити їм гарний подарунок. Але все ж від деяких речей слід утриматися.

Що не варто дарувати на весілля

  • Гострі предмети. Гострі предмети завжди вважалися сумнівним подарунком, адже вони несуть у собі негативну енергетику. Тому не варто дарувати молодятам ножі, будь-які гострі прилади чи інструменти. Здається, що для пари, яка починає офіційне сумісне життя, ножі можуть знадобиться у пригоді, наприклад, під час готування. Але згідно з прикметами, вони здатні принести у життя безліч негараздів і конфліктів. Тому краще пошукати інший варіант подарунка.
  • Антикваріат. Звісно, що антикварні речі мають цінність. Але вони також несуть у собі енергетику попередніх власників, про яких ви можете нічого не знати. Подібний подарунок може принести у дім як добробут, так і нещастя. Тому дарування антикваріату є досить ризикованим рішенням.
  • Дитячі речі. Якщо ви не маєте впевненості, що молодята найближчим часом планують народити дітей, то такі подарунки стануть зовсім недоречними. Тим паче згідно з повір'ями, вони лише ускладнюють ситуацію, тобто створюють проблеми у стосунках молодят. Також у народі вважається, що тоді зли сили можуть заважати жінці завагітніти.
  • Годинники. Годинники краще купувати собі самостійно. Згідно з прикметами, дарування його на День народження, весілля чи інші знакові події принесе нещастя, бо годинник буде відраховувати та скорочувати щасливий час в його отримувача.
  • Дзеркала. Дзеркала завжди вважалися джерелом сильної енергетики, тому довкола них точилися плітки та забобони. Тому дзеркало також є досить небезпечним подарунком. Вважається, що воно породжує егоїзм, який у майбутньому змусить пару розійтися.
  • Порожні вази. Порожні вази є символом складного та бідного життя. Якщо ж ви хочете піднести молодятам саме цей подарунок, то слід його наповнити. Наприклад, ви можете подарувати одразу вазу з букетом, покласти туди грошей тощо. Головне, або посуд не залишився порожнім.

Не забувайте, що подарунок має сподобатися винуватцям події. Тому вам слід відштовхуватись також від їхніх вподобань і прохань. Тоді ви дійсно допоможете своїм близьким запам'ятати цей день, як одне з найщасливіших свят їхнього життя.

Раніше ми також розповідали про прикмети, які попереджають про неприємності. Також ми пояснювали, які речі категорично заборонено зберігати вдома.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.