Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Прикмети про квіти – які букети категорично заборонено дарувати

Розповідаємо, яких рослин та кольорів слід уникати, коли йдеться про квіти на подарунок

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про квіти

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

На календарі весна, а значить вибір квітів у різних магазинах, торговельних центрах і просто на вулиці стає все більше і більше. Квіті – приємний знак уваги, який подобається отримувати багатьом людям. І не тільки на свята, але й у звичайному, повсякденному житті. Це чудова можливість висловити свої почуття, емоції та нагадати людині, як багато вона для вас значить і яку важливу роль відіграє у вашому житті. Проте далеко не всі рослини мають однакову символіку. І на це слід звертати увагу при виборі букета.

Редакція сайту Pro Гроші пояснює, які ж квіти можуть мати погану енергетику та залучити у ваші стосунки погані події.

Жовті троянди

Попри те, що троянди символізують кохання, романтику та пристрасть, краще зосередитися на більш класичних кольорах:

  • рожевий;
  • червоний;
  • білий.

Жовтий зазвичай має негативні асоціації, зокрема розлуку, невірність чи інші проблеми у стосунках. Езотерики наголошують, що дарування подібних букетів дійсно може залучити у життя погані події.

Чорні троянди

Чорний – класичний колір. Ми любимо його в одязі. аксесуарах, інтер'єрі, декорі тощо. Але це точно не про квіти, адже подібні рослини мають достатньо похмурий і навіть траурний зовнішній вигляд. Зазначається, що такі букети здатні принести у стосунки сум та інші негативні емоції. Згідно з прикметами, такі подарунки – до сліз і втрат.

Герань

Герань, згідно з повір'ями, до розставання. Вони асоціюються з прощанням та довгою розлукою. Тому можуть залучити у життя довгі відрядження чи поїздки. Наприклад, ваша кохана людина може далеко поїхати на невизначений термін. Тому езотерики все ж радять уникати букетів з геранню та зупинити свій вибір на інших варіантах.

Помаранчеві лілії

Лілії помаранчевого кольору здатні принести у життя непорозуміння. Велика ймовірність втратити довіри між партнерами та появи конфліктів. Якщо ж дорога вам людина полюбляє саме ці квіти, то краще придбати їх, але в іншому відтінку.

Білі хризантеми

Хризантеми білого кольору мають негативне значення. Тому їх і не радять додавати у букети. Вважається, що такі квіти здатні притягнути у життя пари чимало негативну та серйозних конфліктів, що негативно відобразиться на стосунках.

Ви можете не вірити у прикмети, проте завжди уточнюйте, які саме квіти подобаються людині, перш ніж подарувати букет. Тоді подібний прояв уваги точно залишить приємні враження.

Раніше ми вже писали про кімнатні рослини, що залучають гроші і добробут. Також ми вже пояснювали, які активувати властивості грошового дерева.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.