Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Народні прикмети, що залучать у життя добробут і багатство: якими продуктами необхідно снідати

У народі вважається, що деяка їжа здатна принести у життя багато позитивних подій, якщо стане частиною ранкового меню

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про їжу

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Сніданок офіційно вважають найважливішим прийманням їжі за добу. І не дивно, адже він дає заряд енергії та бадьорості на цілий день. Сніданок створює настрій та задає тонус. Проте езотерики вважають, що саме сніданок грає у нашому житті значно більшу роль, ніж ми собі уявляємо. Тому з ним пов'язані деякі народні повір'я.

Розповідаємо про прикмети, що пов'язані з найпершим прийманням їжі за день.

Чому саме сніданок

Ранок вважається тим самим часом, коли енергообмін відбувається особливо активно. Енергетика минулого дня (навіть якщо вона була негативна) вже стигла зникнути. А енергетика нового – ще не створена.

Саме вранці, наприклад, рекомендується давати у борг або позичати гроші. У народі говорять, що угода, яка укладена вранці, буде найкращою. Тоді людина легко та швидко знайде джерело прибутку, аби віддати запозичене. Крім того, стосунки між двома учасниками фінансової угоди залишаться гармонійними.

Тому страви, які ми приготуємо та з'їмо вранці, можуть вплинути на нашу долю. Тому до цього слід ставитися з увагою.

Чим саме потрібно снідати

Цитрусові. Напевно, ви вже чули раніше, що саме аромат цитрусових вважається "грошовим", адже він залучає у життя багатство. І навіть за традиціями фен-шуй цитрусові є ознакою фінансового добробуту. Тому їхня наявність у вашому дому та раціоні – гарна прикмета. Зробіть собі фреш, додайте цитрусові до чаю, каші чи створіть фруктовий салат. Приймається будь-який варіант.

Яблука. Згідно з прикметами, зберігати вдома яблука – до здійснення бажань. Яблука приносять у дім позитивну енергію та гроші. Тому експерти радять зробити на сніданок випічку з яблук, додати їх до вівсянки чи перетворити їх на один з компонентів фруктового салату.

Прянощі та трави. Деякі приправи теж вважаються "грошовими" завдяки своєму запаху. Їх радять додавати в основні страви, десерти та навіть напої. Серед цих прянощів:

  • розмарин;
  • м'ята;
  • імбир;
  • кориця;
  • базилік.

Вибирайте те, що вам більше до душі.

Шоколад. Можливо, вам буде здаватися, що їсти шоколад на сніданок – погана ідея. Але езотерики з вами точно не погодяться. Здавна шоколад вважався предметом розкоші. І дозволити собі подібну трапезу могла далеко не кожна людина.

Зараз, звісно, знайти шоколад можна будь-де, але це не змусило його втратити позитивну енергетику. Проте сприятливим вважається саме чорний шоколад. Він більш корисний, але подобається не всім.

Експерти пропонують додати кілька шматків чорної шоколадки до свого сніданку, аби ваш день був фінансового успішним.

Які ще є цікаві прикмети, що пов'язані з кухнею

На кухні ми зазвичай готуємо та їмо. Все це не могло б відбутися без допомоги посуду, який ми здебільшого там і зберігаємо. Чимало людей навіть не здогадуються, що з цими побутовими предметами пов'язано дуже багато прикмет. Якщо вас зацікавила ця інформація, то ознайомитися з нею можна з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми вже розповідали про дзеркальні дати 2024 року. Також ми писали найправдивіші прикмети щодо грошей.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.