Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

До Дня Святого Валентина: які подарунки сподобаються різним знакам зодіаку

Астрологи запевняють, що при виборі презентів на свята, слід також звертати увагу на дату народження коханої людини

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Любовний гороскоп

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У День святого Валентина дуже хочеться порадувати партнера чи партнерку. Саме цього дня ми намагаємося створити атмосферу ніжності, пристрасті та романтики. А що доповнить ці обставини краще за подарунок, який продемонструє нашу залученість у життя коханої людини? Фахівці наголошують, що при виборі подарунка також слід звернути увагу на знак зодіаку вашого обранця чи обраниці. Це допоможе не прогадати з сюрпризом.

Розповідаємо, що ж придбати коханій людині на День усіх закоханих.

Овен

Овни прихильники авантюр, пригод та сюрпризів. Вечеря при свічках чи похід у ресторан для них – не цікаве дозвілля. А от несподівана мандрівка, нове дозвілля чи навіть сертифікат на татуювання представникам цього дійсно вогняного знака зодіаку прийдеться до душі.

Телець

Тельці люблять прості, але практичні подарунки. Сертифікат в улюблений магазин чи на масаж точно змусить їх зрадіти. Також вам слід звернути увагу на аксесуари. Наприклад, чудовий варіант – годинники.

Близнюки

Близнюки фанати вечірок. Запросить їх у цей день на якийсь цікавий фестиваль чи подію, на яку вони давно очікують. Це може бути дегустація вин, кінофестиваль, вистава, концерт та буквально що завгодно, що забажає душа.

Рак

Раки цінують тиху та затишну атмосферу. Вони – справжні романтики, які будуть у захваті від домашньої вечері, пелюсток троянд та класичної музики. Не забудьте також подбати про їхній улюблений романтичний фільм.

Лев

Леви обожнюють шикарні подарунки, тому будь щедрими, коли вибираєте презент для представника цього знаку зодіаку. Це може бути вбрання, прикраса, взуття, нова техніка тощо. Також вам слід придбати цукерки, вино чи квіти – Леви фанати класичних залицянь.

Діви

Діви – справжні інтелектуали. Тому не вагаючись даруйте їм книгу чи настільну гру, вони будуть у захваті. Тим паче, що багато магазинів продають тематичні твори та ігри напередодні 14 лютого, тому вибір у вас буде досить багатий.

Терези

Терези відомі своєю естетичністю та гармонією. Тому у їхньому дні святого Валентина повинно бути все:

  • квіти;
  • солодощі;
  • напої;
  • вечеря;
  • дозвілля;
  • подарунки.

Астрологи радять акцентувати на одязі, аксесуарах, косметиці та подібних речах. Такий презент Терези точно оцінять.

Скорпіон

Зазвичай представники цього знаку зодіаку багато часу приділяють своїй фізичній формі, тому спортивний подарунок точно буде на часі. Також вони не відмовляться від фотосесії, як самостійної, так і у парі з коханою людиною. Не забудьте прикрасити вечір походом в елегантний заклад.

Стрілець

Стрільці любителі вражень. І це для них – найкращі подарунки. Вони будуть раді, якщо ви згадаєте про їхнє хобі, та зробите подарунок, який пов'язаний з ними. Також Стрільці не проти відвідати місце, куди можна стиль вбратися, тому подумайте і про вечірнє дозвілля.

Козоріг

Козероги прихильники вишуканих подарунків: брендовий алкоголь, речі (рекомендується звернути увагу на гаманці, взуття та сумки). Також чудовим варіантом стане білизна, плед чи щось затишне та практичне. Варто звернути увагу також на планери, блокноти, незвичні сорти чаю та кави.

Водолій

Водоліям подобається все незвичайне, унікальне, нестандартне. Парфуми? Тоді лімітована колекція. Сумку або взуття? Зупиніть вибір на роботах неординарних дизайнерів. Ресторан? Лише щось незвичне, нове або те, куди важко дістати перепустку.

Риби

Риби обожнюють душевні та творчі подарунки. Це може бути пазл, картина по номерах, книга чи щось, що пов'язано з їхнім дозвіллям. Чим більше ви продемонструєте залученість у їхнє життя, тим краще.

Раніше ми вже розповідали про гарні ідеї зимових побачень. Також ми писали про подарунки, які не слід купувати на 14 лютого.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.