Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Завжди прийдуть на допомогу – найкращі друзі за знаком зодіаку

Розповідаємо, на яких представників зодіакального кола завжди можна покластися попри всі можливі обставини

Фото: Unsplash. Колаж:Pro Гроші

Найкращі друзі за знаком зодіаку

Фото: Unsplash. Колаж:Pro Гроші

Дружба – дуже важливий тип стосунків для людини. Друзі протягом життя постійно нам допомагають: вислухають, дадуть пораду, підтримують тощо. Астрологи зазначають, що здатність дружити залежить також і від дати народження людини.

Розповідаємо, які представники зодіакального кола є ідеальними друзями.

Терези

Представники цього повітряного знаку чимало гарних рис:

  • комунікабельність;
  • емпатичність;
  • чуйність;
  • уважність.

Це ті самі люди, яких можна розбудити дзвінком о другій годині ночі, а вони не відмовлять у розмові. Завжди готові вислухати, навіть якщо друг чи подруга розповідають про одну й ту саму ситуацію вже по сотому колу.

На Терезів завжди можна покластися у будь-якому питанні. Проте вони досить суворі до друзів та вимагають повної взаємності. Якщо ж вони відчувають, що хтось ними користується, то з легкістю закінчують стосунки.

Козоріг

Попри свою зовнішню холодність, Козороги дуже близькі зі своїми друзями. Вони неймовірно віддані та завжди будуть поруч, коли цього потребує ситуація. Трохи скептичні. Також можуть бути занадто раціональними. Але також підтримають та вислухають.

Проте стати справжнім другом чи подругою для Козорога не просто. Вони рідко коли зацікавлені у нових знайомствах, хоча старих друзів дуже бережуть. Аби потрапити у близьке кола Козорога, треба пройти чимало перевірок, які можуть тривати ледь не роками.

Водолій

Загальновідомо, що Водолії занадто незалежні. Проте це скоріше стосується любовних стосунків, ніж дружніх. Зазвичай представники цього повітряного знаку зодіаку ставлять друзів вище за кохання. Їм набагато простіше шукати компаньйонів, ніж "другу половинку".

Водолій – той самий друг, хто підтримує у скрутну мить. Вони завжди шукають нестандарте рішення для розв'язання будь-якої проблеми. Також Водолії бачать світ під своїм, досить оригінальним кутом, що дозволяє подивитися по-новому на деякі ситуації. Тому до їхніх порад астрологи рекомендують дослухатися.

Риби

Риби – головні емпати серед усіх дванадцяти знаків зодіаку. Їхні інтуїція та шосте чуття працюють на відмінно, тому вони чудово відчувають емоції інших людей. Будь-яку зміну настрою друзів вони помічають ледь не найпершими.

На додаток, завдяки своєму дару передбачати Риби можуть дати чудові поради, які чудово допоможуть їхнім друзям. Тому фахівці астрології закликають слідкувати словам цього водного знаку зодіаку.

Пам'ятайте, що у дружбі головне – це ваші взаємність та комфорт.

Раніше ми вже писали про знаки зодіаку, що закохаються у березні. Також ми пояснювали, які представники зодіакального кола розбагатіють на початку весни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.