Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Веселка багатства: які кольори притягують гроші знакам зодіаку

Розповідаємо, які кольори притаманні різним знакам зодіаку у фінансовому спектрі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кольори, які притягують багатство

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Для кожного знаку зодіаку існують кольори, які допомагають фінансово себе реалізувати. Якщо оточити себе певною палітрою, то матеріальна сторона життя точно почне рухатися вгору. Представники деяких знаків навіть не здогадувалися, які кольори можуть принести їм багатство.

Розповідаємо, яка палітра допоможе знакам зодіаку забезпечити себе фінансово, а яких кольорів, навпаки, потрібно уникати.

Близнюки


Серед сприятливих кольорів, які можуть сприяти багатству для представників цього знаку зодіаку, є зелений (усі його відтінки), синій (усі його відтінки) та сріблясто-сірий. Астрологи зазначають, що не обов'язково носити лише речі цих кольорів, можна облаштувати своє робоче місце за допомогою даних відтінків, купувати аксесуари тощо.

При цьому Близнюкам слід уникати певних кольорів, які, навпаки, можуть сприяти фінансовим негараздам. Йдеться про чорний колір та інші темні відтінки, адже така палітра певним чином може відштовхувати усі матеріальні можливості.

Раки


Астрологи радять представникам цього знаку зодіаку використовувати в житті кольори, які пов'язані з водою, адже ця стихія для них дуже характерна. Якщо розглядати саму палітру, то це може бути блакитний, сірий, сріблястий кольори. Саме вони можуть допомогти Ракам набути фінансового та емоційного благополуччя.

Однак, є певні відтінки, яких слід уникати представникам даного знаку. Вони пов'язані зі стихією вогню, це червоний, помаранчевий, золотий. Для того, аби не відштовхувати від себе успіх, Ракам не варто носити речі таких кольорів та оточувати себе цією палітрою.

Леви


Для того, щоб представники цього знаку зодіаку мали змогу залучити фінансове процвітання, їм потрібно використовувати у своєму житті золотий колір, який асоціюється із блиском та багатством. Сприятливими для Левів також можуть бути теплі відтінки сонця та вогню.

Однак, не потрібно забувати про кольори, які точно не допоможуть досягти матеріального забезпечення. У такому випадку характерним кольором для представників цього знаку є синій та усі його відтінки. Таку палітру слід не використовувати ні в одягу, ні в аксесуарах та аспектах декору.

Які кольори притаманні іншим знакам зодіаку


Козеріг – представникам цього знаку варто звертати увагу на темні відтінки. Це може бути чорний, темно-синій, темно-зелений кольори.

Водолій – для такого знаку характерні більш яскраві кольори, наприклад, електричний синій, яскраво фіолетовий та інші схожі палітри.

Рибам притаманні темні відтінки, тому, якщо вони хочуть покращити свій фінансовий стан, краще мати у своєму оточенні темно-сині або темно-фіолетові кольори.

Овен – представникам даного знаку привернути багатство можуть допомогти такі кольори, як червоний, помаранчевий, яскраво-жовтий.

Телець – для такого знаку зодіака більш характерні земні кольори, тобто коричневий та зелений, які символізують стабільність, зокрема, фінансову.

Дівам також притаманні природні відтінки. Це можуть бути блакитний, зелений, коричневий та бежевий кольори.

Терези – пастельна та вишукана палітра кольорів може допомогти представникам цього знаку матеріально рухатися вгору. Наприклад, цьому сприятимуть білий та блідо-рожевий кольори.

Скорпіонам притаманні більш глибокі та темні кольори. Йдеться про темно-червоний, темно-фіолетовий та темно-синій кольори.

Стрілець – фінансове благополуччя представники цього знаку зодіака можуть досягти за допомогою яскравих кольорів. Наприклад, це може бути рожевий, жовтий, яскраво-зелений, блакитний кольори.

Раніше ми розповідали, які знаки зодіаку зможуть забути про борги вже у грудні. Також ми писали, представники яких знаків зможуть розбагатіти вже до кінця 2023 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.