Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Усім перемиють кісточки? Три знаки зодіаку, що найбільше пліткують

Розповідаємо про людей, які обожнюють розповсюджувати плітки та обговорювати інших за спиною

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Головні пліткари серед знаків зодіаку

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Чимало людей люблять обговорювати інших. Це здається цікавим – дізнатися таємниці знайомих, побачити їхні скелети у шафі тощо. Проте деякі представники зодіакального кола роблять це точно частіше за інших.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала список головних пліткарів серед знаків зодіаку.

Близнюки

Близнюки обожнюють комунікації будь-якого формату. Вони завжди знайдуть з ким поговорити хоч на шумній вечірці, хоч під час родинного застілля. Чудово ладнають з дітьми та дорослими. Представники цього повітряного знаку зодіаку харизматичні, веселі та мають чудове почуття гумору.

Тому й не дивно, що від пліткування вони ніколи не відмовляються. Для Близнюків "перемити кісточки" комусь – ще одне джерело інформації та розвага. І у цьому вони не бачать нічого поганого.

Якщо ж дізнаєтесь, що Близнюки пліткують, і спробуєте їх присоромити, то вони зовсім не відчують нервування чи збентеження. Навіть більше – ви не встигнете кліпнути, як теж будете обговорювати з ними чуже життя. Адже саме представники третього знаку зодіаку жваво, цікаво розповідають та уважно, віддано слухають.

Терези

Терези теж обожнюють плітки. Але на відміну від Близнюків, дуже цього соромляться. Їм здається, що є щось недобре у тому, аби обговорювати інших людей за їхньою спиною.

Також Терези хочуть бути вище, ніж "перемивання кісточок". Тому завжди заперечують своє пліткарство. І якщо ви їх запитаєте, то до останнього не зізнаються.

З ким же тоді і як Терези пліткують? Зазвичай вони роблять це з найближчими людьми. Тобто з друзями та партнером чи партнеркою. Вони годинами можуть листуватися чи розмовляти телефоном, аби обговорити зникнення спільних фото у соціальних мережах знайомої парочки.

Якщо ж ви хочете розговорити Терезів, то вам слід змусити їх довіряти собі. Інакше вони ніколи не поділяться з вами своїми таємницями.

Скорпіон

Скорпіони обожнюють плітки. І зовсім цього не соромляться. Їх цікавить все:

  • гроші;
  • любовні зв'язки;
  • сварки;
  • різні пристрасті тощо.

Вони з задоволенням послухають про конфлікти в інших парах і родинах. І навіть підуть далі – будуть поширювати ці плітки чи створювати нові.

Скорпіони неймовірно містичні та загадкові інтригани. Але якщо Близнюки ставляться до цього легко, то Скорпіони з пліток та обговорень створюють справжнє мистецтво. Скорпіони завжди збирають інформацію та вміють її вдало використовувати на свою користь. Тому рекомендується не довіряти Скорпіонам свої секрети. Вони дійсно можуть зберегти їх в таємниці. Але при цьому застосувати секрети проти вас.

Раніше ми вже розповідали про знаки зодіаку, у яких закохуються буквально всі. Також ми пояснювали, представники яких знаків зодіаку найвпертіші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.