Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Щаслива цифра – який номер квартири залучає багатство в життя

Розповідаємо, які позитивні та негативні події у ваше життя може принести номер вашої квартири чи будинку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У цих квартирах живуть справжні щасливчики

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У кожній оселі панують свої атмосфера та настрій. Проте мало хто замислюється над тим, що на життя у будинку чи квартирі впливає їхній номер. Проте експерти наголошують, що це також дуже важлива характеристика, зокрема для залучення багатства.

Розповідаємо, як правильно вираховувати номер вашого житла та яке саме значення це має для вас.

Як правильно рахувати

Якщо в номері вашої квартири двозначне або тризначне число, то потрібно його спростити, додавши цифри. Як це робиться?

Наприклад, номер квартири (або будинку) 146.

Рахується так:

1 + 4 + 6 = 11.

1 + 1 = 2.

Двозначне число плюсуємо за таким же принципом.

Значення кожного номеру

Кожен з номерів має своє значення:

  • дарує багатство;
  • зміцнює стосунки;
  • залучає творчість у життя;
  • допомагає досягти успіху на роботі тощо.

Розбираємо кожне число окремо.

№1

Число 1 позитивно впливає на людей, які проживають у такому будинку чи квартирі, допомагаючи почати нове життя та втілити та мрії в реальність. У вас є всі шанси досягти успіху (особливо, якщо ви зростали з раннього дитинства під цим номером). Проте люди зі слабким характером можуть у такій оселі набути шкідливих звичок та в цілому відчувати себе дискомфортно.

№2

Квартира чи дім з таким номером – ідеальне місця для молодят чи пари закоханих. Цифра 2 здатна зміцнити та налагодити стосунки, створити ідеальне сімейне "гніздо". Родина, що "народиться" у такій оселі буде дуже міцною. Також це чудове місце для виховання дітей.

№3

Люди, які проживають у квартирі чи будинку під номером 3 занадто марнотратні. У мешканців такої оселі завжди немає грошей, і вони не вміють заощаджувати кошти. Проте цей дім є дуже затишним, тому тут постійно збираються гості. Діти ж, які зростають у такій оселі, стають творчими особистостями, проте їм доводиться докладати зусиль, аби досягти успіху.

№4

У домі під номером 4 завжди все спокійно і розмірено. Це число дарує впевненість і безпеку. Саме тому сім'ї, що проживають тут, є щасливими родинами середнього достатку. Їм рідко вдається розбагатіти, хоча вони рідко цього прагнуть, бо задоволені своїм життям.

№5

Оселя під номером 5 завжди має сильну енергетику. Це ідеальне місце для кар’єристів. Проте стосунки між членами родини у такій оселі зазвичай прохолодні. Сімейні пари часто розводяться та розлучаються, а діти відчувають себе покинутими. Таке житло скоріше підійде для самотньої молодої людини, ніж для молодих батьків.

№6

У квартирах та будинках під номером 6 живуть успішні та багаті люди. Це число притягує гроші. Але, на відміну від номеру 5, "сімейних драм" тут не передбачається. Проте існують інші нюанси – такі оселі схильні до різних проблем. Наприклад, така квартира може бути затоплена сусідами.

№7

В оселі, яке знаходиться під впливом числа 7, завжди панує затишок. Але не такий, як у квартирі під номером 3. Там це – галасливі вечірки, а тут спокійний відпочинок та домашнє дозвілля. Житло ідеально підійде для інтровертів. Але є мінус – якщо у такому житлі оселиться молода пара, то їм не вистачатиме пристрасті та "родзинки у стосунках".

№8

У домі під номером 8 панує негативна енергетика для сім'ї. В такому житлі будуть часті скандали і непорозуміння. Проте саме тут панує атмосфера багатства та успіху. Кожен мешканець цієї оселі здатен досягнути успіх на роботі чи навчанні. Також власники такого дому з легкістю змінюють сфери роботи та досягають у них успіху.

№9

Число 9 наділяє мешканців приміщення активністю, підприємницькими, лідерськими якостями, наполегливістю. Будинок чи квартира під номером 9 – ідеальне місце для рішучих трудоголіків. Так, вам не буде все легко йти до рук, проте ваша старанність та плідна праця неодмінно окупляться.

Раніше ми розповідали, у яких місцях оселі заборонено зберігати кошти. Також ми пояснювали, для яких знаків зодіаку грудень буде щасливим та успішним місяцем.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.