Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Любовний гороскоп – які знаки зодіаку мають погану сумісність

Астрологи запевняють, що деякі представники зодіакального кола постійно конфліктують і зовсім не розуміють одне одного

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Сумісність знаків зодіаку

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Чимало людей мріють знайти кохання та "ту саму" людину. Згідно зі словами фахівців з астрології, на стосунки впливає також наша дата народження, а зокрема й знак зодіаку.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, які люди не сумісні між собою.

Овен та Скорпіон

Ці двоє навряд знайдуть спільну мову. Овни будуть вважати Скорпіонів занадто холодними, закритими та дещо лицемірними. Тоді як представники водного знаку зодіаку будуть бачити в Овні імпульсивну, незрілу дитину.

Стосунки цих двох постійно наповнені сварками навіть через дрібниці:

  • куди піти на вихідних;
  • що приготувати на вечерю;
  • який має бути колір шпалер у кімнаті тощо.

Крім того, що Скорпіони, що Овни досить вперті, тому йти на примирення їм тяжко. Тому такий союз буде складним і, скоріш за все, нещасливим.

Телець та Терези

Практичні Тельці навряд зрозуміють ідеали Терезів. Терезам же Тельці будуть здаватися досить нудними й "приземленими". Замало спільних тем та відсутність будь-яких планів на майбутнє зіграють свою роль.

Зазвичай між представники цих двох протилежних стихій можуть зав'язуватися романи, зокрема курортні. Але тривають вони зовсім недовго.

Близнюки та Козоріг

Близнюки прихильники легких стосунків. Тоді як Козороги звикли діяти за графіком і все планувати. Тому побудувати щось спільне їм буде вкрай важко.

Також представники земного знаку зодіаку можуть ревнувати комунікабельних, веселих і харизматичних Близнюків. Останні ж будуть здивовані обмеженнями чи ревнощами, бо для них подібна поведінка є природною. Тому, скоріш за все, подібний дует швидко припинить існувати.

Рак та Стрілець

Раки дуже домашні й затишні. Мріють про родину та спокійне сімейне життя. Тоді як шалені Стрільці жадають побачити світ, мандрувати та виконувати дикі бажання

Навіть якщо між цими двома пробіжить іскра, то вони швидко зрозуміють, що не створені одне для одного. Щастя для одного створить обмеження для іншого.

Лев та Риби

Зона комфорту Риб закінчується там, де починається зона комфорту Лева. Навряд вони зможуть мати спільне дозвілля чи інтереси. Екстравертні яскраві Леви точно не захочуть проводити кожні вихідні вдома, тоді як Риб навряд зацікавлять тусовки чи гучні події.

Проте романтики та пристрасти у цих двох буде багато. Але попри всі старання подібний вогонь дуже швидко згасне, залишився представників двох протилежних стихій з купою проблем і труднощів.

Діва та Водолій

Дисциплінована, трохи консервативна Діва та трохи химерний, непостійний Водолій? Про таку пару цікаво дивитися кіно чи читати книгу, тоді як у реальному житті такі стосунки навряд будуть гармонійними.

Діву буде дратувати непослідовність та постійні зміни у Водолії. Тоді як останні звикли змінювати плани по сто разів на дню. Подібний дует схильний бути гарними друзями, але побудувати щасливі гармонійні любовні стосунки навряд зможе.

Раніше ми вже писали, які знаки зодіаку сумісні у дружбі. Також ми вже розповідали, хто знайде своє кохання у 2024 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.