Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Код багатства? Які цифри можуть принести успіх різним знакам зодіаку

Цифри є важливою частиною нашого життя, хоча ми часто навіть не замислюємося про їхнє значення

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Щасливі цифри для кожного знаку зодіаку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

За думкою нумерологів, кожен з дванадцяти знаків зодіаку має свої щасливі цифри. Тому якщо оточити себе саме цим числом, то у житті почнуться позитивні зміни. Проте представники деяких знаків зодіаку навіть не здогадуються, які саме номери здатні це зробити.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, як залучити у своє життя гроші та успіх.

Ми рідко звертаємо увагу на цифри у нашому житті. Але фахівці зазначають, що досить дарма. Кожен з дванадцяти знаків зодіаку має свої щасливі числа, які можуть принести у життя багато приємних сюрпризів. Особливо важливо, якщо щасливі номери будуть переслідувати вас постійно:

  • номер квартири чи будинку, де ви мешкаєте;
  • талісман з певним числом;
  • рішення прийняті у певний день і добу;
  • номер телефону з наявність конкретних чисел.

Якщо ваші щасливі цифри будуть присутні у вашому житті, то ви зможете залучитися підтримкою зірок.

Овен

Цифра щастя для Овнів – це 4. Вона допомагає знаходити гармонію, досягати успіхів на роботі та кар’єрних висот. Четвірка приносить представникам цього знака зодіаку велику удачу та добробут у життя.

Телець

Тельцям ідеально підходить цифра 7. Вона допомагає їм притягувати гроші та просуватися кар'єрною драбиною.Тельцям астрологи рекомендують вибирати житло з сімкою (номер будинку, квартири тощо), адже це залучить у їхнє життя сімейну гармонію та кохання.

Близнюки

Цифра успіху для Близнюків – 9. За словами нумерологів, дев'ятка допомагає представникам цього знака зодіаку никати неприємностей та різних незгод у житті. Ця цифра нерідко стає талісманом удачі для Близнюків, тому рекомендується знайти аксесуар з подібною цифрою та часто вдаватися до допомоги дев’ятки під час прийняття доленосних рішень.

Рак

Ракам щастя та успіх несе цифра 5. Представники цього знака Зодіаку мають оточити себе цифрою 5, аби їм посміхалася фортуна, а гроші текли рікою. Наприклад, сприятливим часом буде п'ята година вечора, коли найкраще за все планувати день, обдувати можливі пропозиції щодо роботи тощо.

Лев

У нумерології цифра щастя для Левів – 1. Саме ця цифра здатна допомогти Левам у будь-яких справах – від кар'єри до кохання. Представникам цього знаку зодіаку радять звертати увагу на одиниці – чим їх більше, тим більшого слід очікувати успіху від справи.

Діва

Код багатства для Діви – цифра 7. Саме ця цифра допоможе їм у багатьох аспектах життя. Представники цього знаку зодіаку можуть придбати собі одяг чи аксесуар з сімкою, аби завжди почувати себе впевнено. Саме цей елемент може супроводжувати Дів на важливі події:

  • побачення;
  • ділові зустрічі;
  • презентації;
  • публічні виступи;
  • співбесіди тощо.

Терези

Терезам удачу та кошти принесе цифра 2. Двійка допомагає представникам цього знаку зодіаку знайти баланс і рівновагу у власному житті. Якщо залучитися підтримкою цієї цифри, то Терези можуть значно покращити свій матеріальний стан.

Скорпіон

Скорпіонам ідеально підходить цифра 6. Шістка здатна розкривати весь потенціал представників цього знаку зодіаку. Наприклад, якщо ви хочете займатися спортом, то почніть бігати о шостій ранку. Також чудовою ідеєю буде призначити собі важливі справи на шосту вечора: робочі проєкти, мовні курси та інші плани, які впливатимуть на майбутнє Скорпіонів.

Стрілець

Цифра багатства та добробуту для Стрільців – також 6. На думку спеціалістів, саме шістка допомагає представникам цього знаку зодіаку заробляти гроші – чим більше шісток, тим більше заробіток. Проте ця цифра впливає і на інші сфери життя Стрільців. Наприклад, вона може допомогти знайти кохання.

Козеріг

Козерогам варто вибирати завжди цифру 4. Вона здатна змінити життя представників цього знаку зодіаку:

  • знаходити нові можливості;
  • допомогти творчій реалізації;
  • залучати в життя позитивну енергію;
  • розкрити в собі нові таланти;
  • залучати цікаві та потрібні знайомства тощо.

Водолій

Водоліям варто ближче познайомитися з цифрою 3. Вона здатна залучити в життя представників цього знака зодіаку гроші, успіх та впевненість у власних діях. Також трійка допомагає Водоліям знайти свій шлях у житті чи навіть здійснити заповітну мрію.

Риби

Цифра удачі та багатства для Риб – 8. Представникам цього знаку зодіаку вісімка допоможе досягти висот та знайти душевний спокій. Також саме ця цифра розкриває творчий потенціал Риб, тому рекомендується вранці чи ввечері (якраз близько восьмої години) займатися малюванням, рукоділлям, грою на музичних інструментах тощо.

Раніше ми вже писали, який вік є доленосним для кожного з дванадцяти знаків зодіаку. Також ми розповідали про три знаки зодіаку, яким пощастить у січні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.