UA RU

Недоліки та переваги — чи варто купувати брендовий одяг

Розповідаємо, чому так багато людей полюбляють брендові речі, які вони мають плюси та мінуси

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Що обрати між мас-маркетом та брендами

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У світі є безліч фанатів брендового одягу. Найбільше брендовий одяг спокушає любителів моди та шопінгу. Проте деякі з них не здатні дозволити собі регулярно купляти подібний одяг, тому вони часто вдаються по допомогу до кредитів, накопичень тощо. Це дозволяє іноді балувати себе речами з нових брендових колекцій. Але чи варті цього подібні жертви?

Про плюси та мінуси брендового одягу розповідає UAportal.

Для початку слід розібрати, чому ж стільки людей у світі мріють про брендовий одяг. Для цього слід назвати його переваги. До них відносяться:

Отже, плюси брендового одягу перераховані. Але, як і у всього в житті, брендовий одяг має й недоліки. Йдеться про:

Проте чи купувати брендові речі вирішуєте для себе саме ви. Не поспішайте та зважте всі "за" та "проти" подібних покупок.

Чого очікувати від трендів у 2024 році

Раніше ми розповідали, які кольори будуть трендовими вже у 2024 році.

Йдеться про вишнево-червоний, кислотно-зелений та металік, які на модних показах можна було побачити буквально всюди. Не стали виключенням і м`які відтінки: наприклад, на модних показах були присутні моделі у вбраннях фісташкового і бузкового кольорів. Рожевий також не збирається покидати список модних кольорів: він з'явився у новому ностальгічному відтінку, який обіцяє заполонити всі магазини та гардероби вже з весни наступного року.

Якщо вас цікавить, які ще кольори будуть модними у 2024 році, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також розповідали про 5 головних кольорів цієї зими. Також ми розповідали правила успішного шопінгу в секонд-хендах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News