UA RU

Від концертів до серіалів і фільмів – що подивитися на телебаченні 31 грудня

Новорічні програми вже оприлюднені, тому ви можете сміливо вибирати те, що хочете дивитися у новорічну ніч

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Список передач на ТБ 31 грудня

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Традиційні зимові фільми та передачі є важливою частиною новорічних свят, зокрема новорічної ночі, коли країна прощається застарим роком, зустрічає новий та дивиться привітання президента.

Розповідаємо, що цікавого та веселого можна переглянути на українському телебачення у ніч з 31 грудня на 1 січня.

Комедійні шоу, українські стрічки, вітчизняні виконавці – те, що викликає почуття тепла, затишку та ностальгії. Розбираємося, які передачі планують транслювати різні українські телеканали.

"ICTV"

На телеканалі ICTV 31 грудня о 19 годині відбудеться новорічна прем'єра – два великі концерти "Дизель Шоу". Їх транслюватимуть протягом усього святкування, але, звісно, з перервою на щорічне привітання президента з Новим роком о 23:40.

"1+1 Україна"

На "плюсах", згідно з традиціями, 31 грудня о 19 годині в ефірі слід очікувати на "Новорічний Вечірній квартал". До акторів також доєднається команда "Жіночого Кварталу" в форматі єдиного концерту.

Як завжди, не обійдеться і без музики. На концерті, що присвячений закінченню 2023 року, будуть присутні такі виконавці:

"СТБ"

В останній день грудня СТБ покаже своїм телеглядачам улюблений багатьма серіал "Спіймати Кайдаша". Серіал був створений у 2020 році на замовлення каналу.

Нагадаємо, що сюжет заснований на повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я". Хронологія подій: від 2005 до 2014 року, протягом десятиріччя у часи незалежної України.

На серіал слід очікувати вже о 14 години. Він буде в ефірі протягом всього дня, тому українці зможуть вдосталь насолодитися серіалом під час підготовки до святкування.

"Новий канал"

"Новий канал" теж не зраджує традиціями: в останній тиждень 2023 року знову можна побачити історію про хлопчика, який вижив, тобто "Гаррі Поттера". Якщо ви хочете відчути атмосферу магії та дитинства, то цей варіант точно для вас.

31 грудня о 18:55 та 21:40 глядачі зможуть насолодитися останніми частинами легендарної саги – "Гаррі Поттер і Дари Смерті".

"ТЕТ"

31 грудня о 16 години на телеканалі можна буде переглянути шоу "Я люблю Україну" яке присвячене українським знаменитостям та їхнім знанням про Україну, зокрема її мову, культуру та історію. Ведучою проєкту є українська акторка Ксенія Мішина.

О 22 годині телеглядачам покажуть фільм "Чаклунка" з Анжеліною Джолі у головній ролі. А вже після привітання Володимира Зеленського буде повтор святкового проєкту "Різдво. Ти не один", який 24 грудня презентував канал "1+1". Але на цьому насичена програма не закінчується: о 2 годині ночі на глядачів чекає запис концерту Артема Пивоварова.

Раніше ми вже розповідали, які 5 додатків зможуть вас розважити протягом новорічної вечірки. Також ми вже пояснювали, які фільми слід подивитися, аби створити вдома казкову новорічну атмосферу

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News