UA RU

Результат вас вразить – як правильно повісити гірлянду на ялинку

Зазначається, що новорічна ялинка є символом Нового року, тому завжди буде у центрі уваги, тому її оформленню слід приділити достатньо уваги

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Для новорічної красуні, символу грудневих свят, обирають абсолютно різні прикраси. Комусь до душі мінімальний стиль, хтось полюбляє різноманіття декору на ялинці. Кольори іграшок ми також обираємо різні, залежно від настрою, особистих вподобань, моди тощо. Проте особливого шарму святковому дереву додає гірлянда. Адже вона робить всю кімнату такою яскравою, блискучою та казковою. Але перед тим, як розвішувати вогники на ялинці, слід дізнатися, як зробити це правильно. Йдеться не тільки про красу: неправильно повішана гірлянда може заплутатися та пошкодити інший декор та іграшки.

Детальніше про це розповідає House Beautiful.

Як розвішати гірлянду вертикально

Як розвішати гірлянду зигзагом

Як розвішати гірлянду від низу до верху

Який спосіб найкращий

Фахівці радять прибігти до розвішування гірлянди зигзагом. Проте ви можете обрати варіант, який найбільше до смаку саме вам.

Які кольори краще обрати для новорічної ялинки у 2024 році

Раніше ми вже писали, що деякі кольори, які опиняться на вашій ялинці у 2024 році, можуть принести щастя та багатство. Все залежить від вподобань покровителя наступного року – Дракона.

Зазначається, що господарем 2024 року стане Зелений Дерев'яний Дракон. Тому зелений точно буде в пошані, адже це символ Дракона. Зелений можна поєднувати з червоним. Дракон схвалить такий вибір.

Які ще кольори можна обрати, а яких слід зовсім уникати, читайте у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми також пояснювали, як правильно доглядати живу новорічну ялинку. Також ми розповідали про святкові кольори, які будуть актуальні завжди.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News